Over Topcampings

Vakantie vieren in België doe je zo! Ondek onze Topcampings waar je heel veel leuke dingen kunt doen en beleven. En dat allemaal inclusief!

VISIE

Topcampings Campings is één van de grootste particuliere recreatiebedrijven in België. De filosofie van Topcampings is dat voor iedereen een topvakantie toegankelijk moet zijn. De organisatie staat bekend in de branche als een eigentijds en trendsettend recreatiebedrijf, een bedrijf met visie. Kenmerkend voor de Topcampings zijn de begrippen als 'kwaliteit', 'veiligheid', 'gastvrijheid', 'kindvriendelijkheid' en een compleet vakantieaanbod.

GROEI

Peter Gillis, enig eigenaar en oprichter van de Topcampings, heeft met zijn kordate handelen gezorgd voor een snelle groei van zijn concern. Inmiddels beschikt het concern over 3 campings: Hengelhoef, Blauwe Meer en Parelstrand. Stuk voor stuk omringd door de prachtigste natuurgebieden, met tal van interessante mogelijkheden voor verkenning en beleving.

VERMAAK

Tevens staan de campings bekend om het uitgebreide entertainment en vermaak. Uniek in het concept van Topcampings is namelijk dat voor gasten bijna alle faciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Zo vind je op elk camping een zeer gevarieerd en hoogstaand aanbod van zwem, sport, spel, horeca en entertainment faciliteiten en activiteiten.

Wij wensen je veel vakantieplezier!